Frågor & svar

Bar – Hotell Park har ingen bar eller alkoholservering.

Frukost – På Hotell Park serveras en frukostbuffé bestående av bröd, leverpastej, ost, korv, skinka, marmelader, juice, kaffe, te, yoghurt, fil, flingor, müsli, frukost, grönsaker, kokta ägg, kaviar med mera. Vi försöker handla ekologiskt och närodlat så långt det går. Äggen är självklart ekologiska och från frigående höns. Under sommaren odlar vi våra egna tomater på innergården.

Frukosttid – frukosten serveras 6.30-9.00 måndag-fredag och 7.30-10.00 lördag och söndag. Sommartid 15 juni – 15 augusti 7:30-10:30 alla dagar i veckan. Vi har en frukostmatsal på bottenplan och sommartid får du gärna njuta av din frukost i vår trädgård.

Hund – Hundar är självklart välkomna att bo hos oss. Hundar tillåts i vårt boende som kallas “Stugan” mot en extra kostnad.

Hårfön – finns på varje hotellrum.

Parkering  – finns på gatan utanför hotellet, här gäller P-skiva 9.00-19.00 måndag-lördag, övrig tid är det gratis. Det finns även tre större parkeringsplatser som är avgiftsfria precis i närheten, den närmsta heter Garvaren och ligger ner mot vattnet, du kör Norra Järnvägsgatan mot vattnet, det finns även en vid Åhmans gatukök på andra sidan järnvägen och ett antal gratis platser vid tågstationen på andra sidan parken.

Resesäng/spjälsäng – får plats i de flesta dubbelrummen och familjerummen, mot extra kostnad. Boka tillvalet ”resesäng” eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Restaurang – Hotell Park har ingen egen restaurang men det finns gott om bra restauranger i området. I vår lobby hittar du en karta med tips på restauranger och caféer.

Specialkost – vi har nästan alltid laktosfria och glutenfria alternativ hemma. Men meddela oss gärna i förväg så att vi kan ta fram och förbereda en riktigt god frukost för dig som är i behov av specialkost.

Strykjärn och strykbräda – finns att låna i garderoben en trappa upp.

WIFI – det finns trådlöst nätverk i hela huset, det är gratis och du hittar lösenord och inloggningsinformation i foldern som finns på skrivbordet.

Åldersgräns – Vi har en åldersgräns på 25 år.